Si, par erreur, vous n'avez pas reçu le formulaire - Votez sur award@basketfeminin.com


Basketfeminin.com organiseert voor de derde keer het referendum van de “Belgian Women and Rookie of the Year”, gekozen door haar gelijken. In het voetbal wordt ieder jaar de profvoetballer van het jaar uitgereikt, Basketfeminin.com wil daarom ook het woord geven aan de speelsters en coaches van D1 om de "speelster en Rookie van het jaar" te verkiezen.


Qui pour succéder à la Rookie de l'année 2008, Jana Raman ? (photo: Dirk De Vos/dvsnap.com)
Qui pour succéder à la Rookie de l'année 2008, Jana Raman ? (photo: Dirk De Vos/dvsnap.com)
Alle speelsters die in eerste nationale hebben gespeeld dit seizoen, iedere coach en assistent-coach van de negen clubs van D1, de BNT staff, de beide Secretaris Generaal (VBL/AWBB) en de beide Technische Directeur (VBL/AWBB) mogen aldus hun stem uitbrengen. Twee stemmen zullen bovendien per club toegestaan worden.

Het systeem is heel eenvoudig en transparant. Elke kiezer zal haar/zijn keuze van de 3 beste speelsters (3ptn/2ptn/1pt) van het seizoen en 3 beste rookies (minder dan 20 jaar; 3ptn/2ptn/1pt) uitbrengen. Het gaat telkens om een Belgische speelster (of genaturaliseerd) die in België heeft gespeeld dit seizoen 2008-2009.

De 3 genomineerden in elke categorie - alsmede vijf kiezers onder de personen die hun stem (voor 8 mei 2009 op award@basketfeminin.com) hebben overgebracht - worden beloond.


Rédigé par Christian Detroz le Mercredi 8 Avril 2009 à 14:10 | Commentaires (1)